Lai Tung Pai
(in Pinyin Lai Tong Pai, anche
conosciuto come
Panquan èŸ æ‹³
reso in Poon Kuen, che può
essere tradotto in "Pugno sinuoso o serpeggiante"), è
un'arte marziale di origine cinese, provenienti dal Sil Lum (cinese
tradizionale Shaolin) nel Guangdong provincia di Cina. L'arte fu
sviluppata nel tempio di Kwangtung e successivamente spostato nel
tempio Hoi Tung Temple quando il primo fu bruciato durante la
dinastia Qing. Le date non sono note, come l'unica persona vivente,
Kong Hoi (cognome anteposto come nella tradizione cinese), studiò
presso il tempio Hoi Tung nel XX secolo. Il grande maestro Kong è un
membro della Hong Kong Chinese Martial Art Association.
Come altri stili del sud della
Cina fa risalire la propria origine all'abate Zhishan Chanshi (至善禅师,
che all'interno della scuola è detto Chi Sen).
Un articolo in lingua cinese
afferma che lo stile è stato tramandato dal monaco Shaolin Fahai
Chanshi 法海禅师 e praticato
dal maestro Jiang Hai 江海 (dovrebbe
trattarsi di Kong Hoi). Fa Hai (Fa Hoi) è inserito alla terza
generazione dello stile.
Lai Tung Pai è uno stile di arte
marziale Sil Lum (Shaolin).
This piece of writing presents clear idea for
RispondiEliminathe new people of blogging, that genuinely how to do running a
blog.
First off I would like to say superb blog! I had a quick question that I'd
RispondiEliminalike to ask if you don't mind. I was curious to find out how you center yourself and clear your mind before writing.
I've had trouble clearing my mind in getting my ideas out.
I do enjoy writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are
generally wasted simply just trying to figure out how to begin. Any ideas or tips?
Appreciate it!
Hello I am so happy I found your blog page, I really found you by accident, while I was searching on Aol
RispondiEliminafor something else, Regardless I am here now and would just like to say
thank you for a incredible post and a all round enjoyable
blog (I also love the theme/design), I dont have time to read through it all at the minute but I have book-marked it and also
included your RSS feeds, so when I have time I will be back
to read much more, Please do keep up the superb jo.